Centrul de Evenimente București

CENTRUL DE EVENIMENTE BUCUREȘTI (CEB) cunoaște importanța pe care oaspeții o acordă unui eveniment, de aceea vrem să le oferim respectul și atenția cuvenită de la bun început.
Situat lângă pădure, în partea vestică a Bucureștiului, CEB este complexul ce oferă o gamă vastă de servicii în vederea organizării oricărui tip de eveniment precum: simpozioane, întruniri, conferințe, seminarii, team-building-uri, cursuri, formări profesionale, banchete, nunți, serbări, tabere de copii și tineret, activități sportive și de recreere.

Centrul de evenimente București

Str. Frasinului nr. 1, Țegheș-Domnești, România

Indicații de orientare

Se iese din București pe strada Prelungirea Ghencea, se trece de Bariera Domnești și se traversează Centura București – se continuă pe Șoseaua Tudor Vladimirescu – se virează la dreapta și se merge pe Șoseaua Alexandru Ioan Cuza – se virează stânga și se merge pe Șoseaua Curtea Domnească – se intră în Sat. Țegheș – se virează dreapta pe Strada Căminului, unde se merge până în capăt pe lângă pădure – strada Frasinului, destinație Centrul de evenimente București

Transport

Maxi-Taxi – București-Țegheș
Costul unui bilet – dus/întors este de 9 lei / 2 €
Maxi-taxi București/Țegheș și coborârea este la Strada Căminului în sat. Țegheș. Link aici.

Autobuz – București
Costul unui bilet – dus/întors este de 7 lei / 1.5 €
Autobuzul nr. 428 pleacă din Ghencea și trebuie mers 30 de stații, până la stația TRANSILVANIEI (penultima stație), mergeți înapoi 100m și intrați pe Strada Căminului până în capăt și se ajunge la strada Frasinului. Link aici.

Aeroport
Distanța de la Henri Coandă International Airport până la Centrul de Evenimente București este de 34 km, și durează aproximativ 35 – 45 minute.
Un taxi costă între 100 lei – 150 lei / 20 € – 35 € (se poate comanda de la tonamatul din Aeroport, sau prin aplicația CleverTaxi).
Sau UBER costă 100 lei – 150 lei / 20 € – 35 € (prin aplicația UBER)

Piața Unirii – centrul Bucureștiului
Centrul de Evenimente București se află la o distanță de 21 km de Piața Unirii.
Un taxi costă între 55 lei – 70 lei / 12 € – 15 € (aplicația CleverTaxi)
Sau UBER costă între 55 lei – 70 lei / 12 € – 15 € (prin aplicația UBER)